Η Prometheus Eco Racing παρούσα στη διεθνή έκθεση Elec.Tec 2020

Η Prometheus Eco Racing παρούσα στη διεθνή έκθεση Elec.Tec 2020

Στις 21-24 Φεβρουαρίου είχαμε την χαρά να παρευρεθούμε στην διεθνή έκθεση Elec-Tec. Η “Elec.tec”, η πλέον εξειδικευμένη έκθεση για το ηλεκτρολογικό υλικό, τον φωτισμό και τα συστήματα ασφαλείας ξεκίνησε να διοργανώνεται από το 2016, με στόχο να καταστεί θεσμός για τον χώρο και να καθιερωθεί ως ένα σταθερό σημείο αναφοράς όπου θα προβάλλεται κάθε πτυχή του κλάδου. Στο πλαίσιο αυτής ήρθαμε σε επαφή με εκατοντάδες άτομα, μαθητές αλλά και επαγγελματίες στον χώρο του ηλεκτρισμού, οι οποίοι μας μετέφεραν τον θαυμασμό, τις απόψεις και τις ανησυχίες τους για το έργο μας. Κερδίσαμε τις εντυπώσεις, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον επισκεπτών και εκθετών κάνοντας βόλτα τον “Πυρφόρο II”.

Την ίδια στιγμή, είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε μια ομιλία στο πλαίσιο της εκδήλωσης ”Σύγχρονες τεχνολογίες στον ηλεκτρισμό” της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών όπου παρουσιάσαμε την ομάδα μας μέσα από τη διαδικασία κατασκευής ενός αποδοτικού ηλεκτρικού οχήματος από το μηδέν, τις δυσκολίες και τα οφέλη της. Στην ίδια εκδήλωση είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα σειρά ομιλιών για τα ηλεκτρικά οχήματα αλλά και για άλλες σύγχρονες ηλεκτρικές τεχνολογίες,
Βραβευθήκαμε για το έργο μας από από το Κέντρο Δοκιμών Ερευνών & Προτύπων (ΚΔΕΠ) της ΔΕΗ Α.Ε, ένα από τα μεγαλύτερα ερευνητικά εργαστήρια, τόσο στον ελληνικό όσο και στον ευρωπαϊκό χώρο.

Συνολικά, μπορούμε να πούμε ότι, η Elec-Tec ήταν μια από τις πιο μεγάλες δράσεις όπου έχουμε συμμετάσχει και αποκομίσαμε πλήθος εμπειριών.