Διαδικτυακή Διεξαγωγή του Παγκόσμιου διαγωνισμού Shell Eco Marathon

Διαδικτυακή Διεξαγωγή του Παγκόσμιου διαγωνισμού Shell Eco Marathon

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι ανησυχητικές διαστάσεις που έχει λάβει διεθνώς η εξάπλωση του ιού COVID-19, δε θα μπορούσαν να αφήσουν ανεπηρέαστη και την ομάδα μας. Πρόσφατα ενημερωθήκαμε για την διαδικτυακή διεξαγωγή του Παγκόσμιου Διαγωνισμού καινοτομίας και εξοικονόμησης ενέργειας Shell Eco Marathon για το 2020, στον οποίο και διαγωνιζόμαστε, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού.

Εμείς, από την πλευρά μας, σας ευχαριστούμε από καρδιάς όλους εσάς για την υποστήριξή σας και κυρίως τους χορηγούς μας, για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν και μας δείχνουν διαχρονικά. Σας διαβεβαιώνουμε ότι με την διαδικτυακή διεξαγωγή του διαγωνισμού, η έρευνα που διεξάγεται μέσω της Prometheus Eco Racing, συνεχίζεται, στο βαθμό που είναι αυτό εφικτό, καθώς είναι αυτή που μας δίνει ελπίδα για την επόμενη μέρα της κρίσης που βιώνουμε.

Και…μπορεί ο Πυρφόρος ΙΙ να έχασε την ευκαιρία για τη τελευταία του “βόλτα” στην πίστα του Shell Eco Marathon, ωστόσο, αν όλα πάνε καλά, υποσχόμαστε ότι στους αγώνες του 2021 θα τρέξει το ολοκαίνουριο όχημα στο οποίο εργαζόμαστε στην κατηγορία του UrbanConcept. Για να γίνει βέβαια αυτό, προϋπόθεση είναι να υπάρχει υγεία, για αυτό μέχρι να ξεπεραστεί ο κίνδυνος μένουμε σπίτι και ραντεβού στην πίστα!