Η ομάδα μας στη “Βραδιά του Ερευνητή 2022”

Η ομάδα μας στη “Βραδιά του Ερευνητή 2022”

Για ένατη συνεχή χρονιά, το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο μαζί με όλα τα πανεπιστήμια και ερευνητικά κέντρα της Αττικής συμμετείχαν στην μεγάλη ευρωπαϊκή γιορτή της Έρευνας «Βραδιά του Ερευνητή» που φέτος είχε ως βασικό θέμα  “απο την έρευνα στην ανάπτυξη, με πρωταγωνιστές τους νέους».

Τα οχήματα της ομάδας έξω απο το κτίριο Αβέρωφ


Στο πλαίσιο αυτής της “βραδιάς” , η ομάδα μας Prometheus Eco Racing Team με τον “Πυρφόρο ΙΙ” και το νέο μας ηλεκτρικό όχημα “urban concept” , ήμασταν παρόντες στη μεγάλη γιορτή της επιστήμης και της έρευνας. Η προσέλευση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή και όλοι ήθελα να δουν απο κοντά όχι μόνο τους ερευνητές αλλά και τα αντικείμενα της έρευνάς τους. Καθώς η ομάδας μας ήταν στην είσοδο του εμβληματικού κτιρίου “Αβέρωφ” του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου , δεν υπήρξε επισκέπτης , που να μην στάθηκε έστω και για λίγο μπροστά απο τον “Πυρφόρο” και το υπό κατασκευή νέο μας ηλεκτρικό όχημα urban concept. Μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να καθίσουν στη θέση του οδηγού και των δύο μας οχημάτων και να ρωτήσουν για την πορεία της ομάδας καθώς και για τεχνικές λεπτομέρειες. Καμιά ερώτηση δεν έμεινε αναπάντητη και μόνο θετικά σχόλια είχαν όλοι να κάνουν βλέποντας κυρίως το νέο μας όχημα.

Μέχρι το κλείσιμο της εκδήλωσης η παρουσία και το ενδιαφέρον του κοινού παρέμειναν αμείωτα

Φυσικά να ευχαριστήσουμε για ακόμα μία φορά τους χορηγούς μας, των οποίων η συνεισφορά είναι καθοριστική για την πορεία της ομάδας και την φετινή νέα χρονιά.

Εκ μέρους της ομάδας “Προμηθέας”

Σάββας Μαϊόπουλος