Οφέλη Χορηγών

Ενδιαφέρεστε να συνεργαστείτε με την Prometheus Eco Racing;
Ορίστε τι μπορούμε να σας προσφέρουμε.

Πως Μπορούμε Να Συνεργαστούμε

Το βασικό αντικείμενο στο οποίο εμείς, σαν Prometheus Eco Racing, εστιάζουμε είναι η κατασκευή ενός από τα πιο αποδοτικά και καινοτόμα ηλεκτρικά οχήματα τροφοδοτούμενα από μπαταρίες. Την ίδια στιγμή, προωθούμε την ηλεκτρική και βιώσιμη μετακίνηση εκπαιδεύοντας τις επόμενες γενιές. Σαν χορηγός, μπορείτε να γίνεται και εσείς μέρος αυτής της αλλαγής!

Οι χορηγοί μας μπορούν να μας βοηθήσουν να κατασκευάζουμε το όχημά μας με οποιονδήποτε από τους ακόλουθους τρόπους. Ωστόσο, αυτοί δεν καλύπτουν τα πάντα καθώς υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίος μπορείτε να σταθείτε αρωγοί στην προσπάθειά μας! Αν σκέφτεσαι να μας υποστηρίξετε, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας στην σελίδα “Επικοινωνία”!!

Τεχνικές Γνώσεις

Θα μπορούσαμε πραγματικά να ωφεληθούμε από την εμπειρία σας και τις συμβουλές σας. Από τον σχεδιασμό συστημάτων του οχήματος μέχρι προτάσεις επιχειρηματικών σχεδίων, όλα είναι ευπρόσδεκτα!

Υλική Χορηγία

Μπορείτε να μας βοηθήσετε παρέχοντάς πρώτες ύλες (π.χ. μικροεπεξεργαστές), επεξεργασμένα υλικά (π.χ. εξαρτήματα από carbon fiber) ή εργαλεία για να χρησιμοποιήσουμε (π.χ. 3D Printer).

Οικονομική Υποστήριξη

Φυσικά, μπορείτε να μας βοηθήσετε οικονομικά ώστε να καλύψουμε τις ανάγκες μας που περιλαμβάνουν από βασικά ηλεκτρονικά μέχρι ρουχισμός και αεροπορικά εισιτήρια για την συμμετοχή μας στον διαγωνισμό.

Η προσπάθειά μας να βρούμε νέους συνεργάτες δεν σταματά ποτέ, καθώς πάντα προσπαθούμε να αξιοποιήσουμε τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες και τα πιο καινοτόμα υλικά. Εμείς από τη μεριά μας, σαν ανταπόδοση στην τεχνική, υλική ή οικονομική βοήθειά σας μπορούμε να σας προσφέρουμε ορισμένες προωθητικές δυνατότητες.

Οφέλη Χορηγών

Προώθηση στα Social Media

Η ομάδα μας είναι πολύ ενεργή στα social media με χιλιάδες ακολούθους σε πολλές διαφορετικές πλατφόρμες (Facebook, LinkedIn, Instagram, Twitter, Youtube). Έτσι, μπορούμε ενεργά και αποτελεσματικά να προωθήσουμε την εταιρία ή/και τα προϊόντα σας μέσα από αυτά.

Παρουσία μας σε Εκδηλώσεις σας

Αναζητάμε συνεργάτες με κοινό ενδιαφέρον στις βιώσιμες και προοδευτικές ενεργειακές λύσεις, που επιθυμούν να την εκφράσουν στους πελάτες τους μέσα από την συνεργασία με την Prometheus Eco Racing. Είναι, λοιπόν, χαρά μας να παρευρεθούμε σε εκδηλώσεις σας με το πλήρως ηλεκτρικό όχημά μας.

Χρήση Λογοτύπων και Προϊόντων

Η ομάδα μπορεί να χρησιμοποιήσει λογότυπα των χορηγών στο όχημά μας, στις εμφανίσεις της ομάδας, στο banner χορηγών καθώς και σε άλλα προωθητικά υλικά. Την ίδια στιγμή, εξοικειωνόμαστε με όλα τα προϊόντα και τις εταιρίες που συνεργαζόμαστε και διαφημίζουμε την δυναμική σας.

Υποστήριξη Έργων Φοιτητών

Η συνεργασία με την ομάδα μας δίνει στην εταιρία σας μια δυναμική προς την δημοτικότητα γενικότερα. Στο πλαίσιο του εθελοντικού πνεύματος, η αρωγή φοιτητών προς την επιστημονική εξέλιξη, οδηγεί σε επενδύσεις για μελλοντικά έργα όπου οι Έλληνες μηχανικοί και επαγγελματίες θα ηγηθούν και θα φέρουν εις πέρας.

Μελλοντική Επαγγελματική Ανάπτυξη

Οι χορηγοί είναι σε άμεση επαφή με προπτυχιακούς αλλά και μεταπτυχιακούς φοιτητές. Πολλοί απόφοιτοι που δραστηριοποιούνταν ενεργά σε project στο πανεπιστήμιο θα καταλήξουν να είναι οι καινοτόμοι του μέλλοντος. Γενικά, οι ομάδες του "Shell Eco Marathon" θεωρούνται σταθμοί κλειδί για τους μελλοντικούς μηχανικούς και τους ηγέτες στις επιχειρηματικές δραστηριότητες που σχετίζονται με την βιομηχανία.

Εκπαιδευτική Συνεισφορά

Η συνεισφορά μας στην εκπαίδευση είναι η συνεχής έρευνα που πραγματοποιούμε. Προωθούμε την επιστημονική σκέψη, υλοποιούμε project που ενισχύουν την κατάταξη του ΕΜΠ, και κερδίζουμε σημαντικά επαγγελματικές δεξιότητες και ηγετικές ικανότητες που μοιραζόμαστε και μαθαίνουμε από κορυφαίους στον τομέα της μηχανικής. Όλα τα χαρακτηριστικά οφείλονται αποκλειστικά στους χορηγούς μας.