H Prometheus Eco Racing στη «Βραδιά του Ερευνητή 2022»

H Prometheus Eco Racing στη «Βραδιά του Ερευνητή 2022»

Την Παρασκευή 24 Ιουνίου στις 12 μ.μ., συμμετείχαμε  στο online live event της Βραδιάς του Ερευνητή 2022 του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Ερευνητές και φοιτητές του Πολυτεχνείου παρουσίασαν ζωντανά τα επιτεύγματά τους στο χώρο δημιουργίας τους.

Η παρουσίαση ξεκινάει με τον Καθηγητή και Διευθυντή του εργαστηρίου Ηλεκτρικών μηχανών και Ηλεκτρονικών Ισχύος κ. Α.Κλαδά, ο οποίος μας ξεναγεί στους πάγκους που πραγματοποιούνται τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά μαθήματα, αλλά και στους χώρους του εργαστηρίου όπου εκπονούνται σημαντικά ερευνητικά έργα διεθνούς σημασίας. Στη συνέχεια, τον λόγο παίρνουν οι υποψήφιοι Διδάκτορες Α. Παπακωνσταντίνου, Μ. Πεχλιβανίδου και Γ. Σακκάς, παρουσιάζοντας επιμέρους ερευνητικές δράσεις και εφαρμογές που διενεργούνται στο εργαστήριο. Τέλος, τα μέλη της ομάδας μας, Ν. Σοφός και Θ. Ακριβόσι, παρουσιάζουν τα δύο σύγχρονα πρότυπα οχήματα της ομάδας και αναφέρονται στα επιμέρους συστήματα που τα απαρτίζουν, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο όχημα πόλης.

Στιγμιότυπα από την παρουσίαση

Παρακάτω όλο το online event:

Κατά τη διάρκεια της online παρουσίασης, οι θεατές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν  «από κοντά» τις επιμέρους ομάδες καθώς και τις δράσεις τους, μέσα από τη συμμετοχή σε ένα διαδραστικό Q&A, ταξιδεύοντας στο μαγικό κόσμο της έρευνας.

Μαζί με την ομάδα μας, στο Online Event συμμετείχαν:

  • Ο Σύλλογος Φοιτητών Αεροδιαστημικής & Αεροναυπηγικής EUROAVIA Athens, του ΕΜΠ
  • Ο Φοιτητικός Οργανισμός Board of European Students of Technology BEST Athens, του ΕΜΠ

Μαϊόπουλος Σάββας

Εκ μέρους της εθελοντικής – φοιτητικής ομάδας

«ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ»