Ημερίδα Ηλεκτροκίνησης 2023

Ημερίδα Ηλεκτροκίνησης 2023

ίχαμε την χαρά και την τιμή να συνδιοργανωσουμε για ακόμη μια χρονιά την Ημερίδα Ηλεκτροκίνησης μαζί με το Εργαστήριο Ηλεκτρικών Μηχανών & Ηλεκτρονικών Ισχύος.

Με την παρουσία τους μας τίμησαν ο κοσμήτορας της σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών κ. Παναγιώτης Τσανάκας και ο Ομότιμος Καθηγητής κ. Κωνσταντίνος Βουρνάς και απεύθυναν χαιρετισμό.

Στην ημερίδα παρουσιάστηκε τόσο το έργο μας, από τον αρχηγό της ομάδας μας ΥΔ Γεώργιο Σακκά καθώς και το έργο του εργαστηρίου από τον υπεύθυνο του και Καθηγητή κ.Αντώνιο Κλαδά.

Οι συμμετέχοντες έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την παρουσίαση των αποτελεσμάτων του προγράμματος συνεργασίας ΕΠΙΣΕΥ – Tesla Greece “Β.Η.Μ.Ο.” από τον Κωνσταντίνο Μπούρχα, συντονιστή του έργου και Engineering Manager – Motor Design στην Tesla Greece.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φοιτητές, που παρευρέθηκαν και ειδικά τα μέλη της Poseidon Team, για την συμμετοχή τους και την πολύ ενδιαφέρουσα ανταλλαγή ιδεών και απόψεων που ακολούθησε της ημερίδας μας.

Τέλος, ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στους χορηγούς μας, που μας τίμησαν με την παρουσία τους και είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά το έργο και την προσπάθεια μας.