Η ομάδα μας στην 4η διεθνής έκθεση ENERGIA.TEC

Η ομάδα μας στην 4η διεθνής έκθεση ENERGIA.TEC

Ο Οκτώβριος του 2022 σηματοδοτεί για την ομάδα μας το ξεκίνημα μιας νέας δυναμικής προσπάθειας για την ολοκλήρωση του νεόυ μας οχήματος «urban concept».
Σε μια ιδιαίτερη χρονική συγκυρία την ώρα που η ενέργεια και κάθε πτυχή της βρίσκονται στη κορυφή της ατζέντας παγκοσμίως, η ομάδα μας βρέθηκε στην 4η διεθνή έκθεση ENERGIA TEC, μια έκθεση που προέβαλλε και ανέδειξε προϊόντα και λύσεις που συμβάλλουν στην υπέρβαση των προκλήσεων που αντιμετωπίζουμε σε ένα περιβάλλον που αλλάζει.

Ο «Πυρφόρος» και το υπο κατασκευή «urban concept» οχημά μας, αποτέλεσαν και πάλι αντικείμενο ενδιαφέροντος για πολλούς απο τους επισκέπτες της έκθεσης.

Επίσης ο καθηγητής – ακαδημαϊκός υπεύθυνος κ. Α. Κλαδάς και ο αρχηγός της Γ. Σακκάς απο την ομάδα μας μαζί με τον Engineering Manager – Motor Design απο την Tesla Greece Κ. Μπούρχα συμμετείχαν σε ομιλία για θέματα ηλεκτροκίνησης.

Η πρόσκλησή μας και η παρουσία μας στην 4η διεθνή έκθεση ENERGIA TEC αποτέλεσε για εμάς τιμή και μας έδωσε ιδιαίτερη χαρά που παρουσιάσαμε για μια ακόμη φορά τη δουλειά μας.

Κλείνοντας θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς τους χορηγούς μας, με την βοήθεια των οποίων συνεχίζουμε τις προσπάθειές μας.

Εκ μέρους της ομάδας Προμηθέας,

Μαϊόπουλος Σάββας